Стало відомо, що в Києві в лісі біля ДВРЗ у Дніпровському районі знайшли змій. Про це повідомляє "Сьогодні".

"Комарі комарами, але новорічних змій, ще й агресивних, я не бачив", — прокоментував киянин.

Змія, Денис Циган

Деякі користувачі соціальних мереж вважають, що це змія є мідянкою. Також у місцевому зоопарку порадили обходити змій стороною і не заходити на їх територію. До того ж, вони пояснили, що могло стати причиною подібного явища.

"Зараз через аномальне потепління земноводні вийшли зі сплячки і виповзли на свої звичайні місця. Їх ні в якому разі не можна чіпати. Просто обійдіть змій стороною або дайте їм можливість уползті. За теплої погоди багато земноводні не можуть піти у сплячку або прокидаються від аномального тепла", повідомили в зоопарку.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Змія, Денис Циган

Більш того, підкреслили, що коли температура повітря знизиться, змії відразу ж знайдуть собі місце для сплячки.

"Звичайно, це незвичайна ситуація. Але, на жаль, через аномальну погоду змії виповзли і навіть жаби. Рятувати їх не потрібно, земноводні врятують себе самі", — додали там.

Змія, Денис Циган

Нагадаємо, що у США в притулок потрапила незвичайна кішка — вона схожа на персонажа малюка Йоду з серіалу "Мандалорец" з всесвіту саги "Зоряні війни".

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львові щури накидаються на перехожих посеред вулиці.

Також портал Знай.ua писав, що на вулиці температура може досягати до +10, а сніг так і не покриває грунт. Такі зміни погоди відобразилися і на поведінці тварин і риб.