Популярна російська акторка Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни", а нещодавно викликала скандал постільними сценами у фільмі "Текст", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram.

"Круглосуточно под капельницами с несбиваемой температурой и в ужасающем состоянии 💊 Организм, видимо, понял, что отдыха от меня ждать не стоит и решил сам себе устроить отпуск 🛌🤪 Выписать обещают завтра, но будут смотреть по состоянию. Такая вот фигня. Ни подарков не успела купить, ни настроения особо праздничного нет", - написала зірка у мережі.

Останніми публікаціями Асмус хотіла відвернути увагу фанатів від того, що насправді діється в її житті. Вона зізналася, що вже тиждень перебуває в лікарні у зв'язку з виниклою гострою бактеріальною інфекцією. На всіх виставах Христині довелося виступати з високою температурою, що було нелегко і в підсумку призвело до госпіталізації.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Тепер вона цілодобово лежить під крапельницями, щоб допомогти організму відновитися. За її словами, вона давно відчувала, що потребує відпочинку, але все відкладала його. Мабуть, даремно. Адже є ризик, що і Новий рік їй доведеться зустріти в лікарняній палаті.

Лікарі кажуть, що завтра може випишуть, але будуть дивитися за станом здоров'я. Єдине, про що шкодує знаменитість, що не встигла купити подарунки близьким до Нового року.

Користувачі підтримали актрису в просторах інтернету і побажали їй якнайшвидшого одужання.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.