До кінця Нового року залишилися лічені дні. А відтак, саме час підбити підсумки президентства Володимира Зеленського, а також нагадати найгучніші скандали політичної сили лідера України "Слуги народу.

Зеленський та імпічмент Трампа

Вже під час свого президенства Зеленському довелося поспілкуватися з лідером США Дональдом Трампом. В результаті, ця скандальна розмова призвела до імпічменту останнього. А сталося це через те, що глава Білого дому нібито натякнув новообраному президенту аби той, почав активно вести розслідуванню стосовно сина свого опонента Джозефа Байдена, який був пов'язаний з однією з українських компаній.

Зеленський і Трамп, РБК
Зеленський і Трамп, РБК

У "Слугах народу" виявився ґвалтівник

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Так, мова йде про народного депутата Романа Іванісова, обраного від Рівненської області. Не так давно стало відомо, що нардеп у 90-х сидів у в'язниці за групове зґвалтування дівчини. Завдяки допомозі впливового батька і президента Леоніда Кучми він просидів на нарах лише пів року.

Іванісов, фото - Newsname
Іванісов, фото - Newsname

Хто головний у "Слузі народу" - "Юзік"

Цього разу до скандалу причетний гуморист "Кварталу 95" Юрій Корявченковим ("Юзіком"). Так, у мережу злили запис його розмови, а також інших "слуг" з керівництвом дніпропетровської поліції. Так, "Юзік" хотів взяти контроль над кримінальними справами стосовно бізнесу і збору металобрухту. Окрім цього, народний депутат Антон Поляков, який і опублікував розмову, заявляв, зо останній вимагав у правоохоронців щомісячний "хабар" у розмірі 600 тисяч доларів.

Юрій Корявченков, фото - dnpr.com
Юрій Корявченков, фото - dnpr.com

Посаду отримала через ліжко?

Так, у мережі розгорівся скандал щодо заступниці міністра інфраструктури Олександри Клітіної, яку звинувачують у тому, що та потрапила на посаду через ліжко. Стало відомо це зі слів Юрія Корявченкова та його "друзів", які ніби говорили про це.

Після цього Клітіна замахнулася на ціле міністерство. Так, вона розповіла про свої проблеми в роботі з главою відомства Владиславом Криклієм і написала, що могла б і сама впоратися з галуззю. Після цього вона дала провальну пресконференцію, і її звільнили з міністерства.

Олександра Клітіна, Сегодня
Олександра Клітіна, Сегодня

Інтимний скандал у Верховній Раді

Вже на цей раз до скандалу причетний народний депутат Богдан Яременко. Так, він просто під час засідання парламенту листувався з повіями, а момент впіймали фотографи.

"Привіт. Місце твоє. Секс захищений, класика і орал. Анальний – табу. Час – 100 доларів. Дві години – 150. На ніч не залишаюся. Побажання можна", – відповіла дівчина нардепу, і саме цей момент зловили журналісти.

Богдан Яременко, фото: uainfo.org
Богдан Яременко, фото: uainfo.org

У "Слузі народу" є психічно хворі?

Відтак, глава Офісу президента Андрій Богдан розповів, що серед "слуг народу" є різноманітні люди та навіть психічно хворі.

"Там є люди, які раніше на ринку продавали фрукти, є весільні фотографи. Там різні люди. Частина нашої роботи – це формувати з них команду... Є там і божевільні люди, психічно хворі. Зріз суспільства. Наука не встановила, хто така психічно здорова людина, у кожного з нас є фобії, і у вас, і у мене. Є еталон психічно здорової людини. Хтось почувається твариною – що ми можемо зробити", – тоді сказав

Андрій Богдан, фото РБК-Україна
Андрій Богдан, фото РБК-Україна

"Розбійник" та Зеленський

Цей скандал вже причетний до самого президента. Так, за тиждень до позачергових парламентських виборів у липні 2019 року Зеленський вигнав із зали секретаря Бориспільської міськради Ярослава Годунка, якого назвав "розбійником"

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський
president.gov.ua

Нагадуємо, що з нового року українці будуть отримувати по дві платіжки за блакитне паливо — одну за спожитий газ, а іншу — за його доставку.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні дані мільйонів боржників виставили напоказ, смартфон допоможе все виправити: що потрібно зробити.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав доленосний для України закон: торгувати з Росією більше не будемо.