В Росії викликала резонанс пародія на новорічне звернення президента РФ Володимира Путіна. Пародію на російського президента виконав актор Микита Кукушкін, який раніше спародіював Ксенію Собчак.

Ролик "Новорічне звернення Невладимира Невладимировича Непутина" було опубліковано 31 грудня, і швидко набрав кілька сотень тисяч переглядів.

У новорічній пародії "Путін" зробив гучну заяву про відхід з посади президента РФ. Також російський керманич дав прикінцеві "укази", серед яких створення парламентської республіки, ліквідація Росгвардії, скорочення ФСБ і МВС.

Крім того, "Путін" заявив про втрату "оригіналу" президента через засилля двійників. Кумедний момент глядачі змогли побачити наприкінці звернення. Перед фінальною фразою "президент" розвертається на 360 градусів і демонструє зачіску в стилі оселедець.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Коментарі під відео, скріншот
Коментарі під відео, скріншот

Нагадаємо, вже цієї зими: у Зеленського повідомили про плани на новий обмін полоненими

Як повідомляв портал "Знай.ua", ЗСУ повідомили про втрати України в грудні: скільки військових загинуло на Донбасі, захищаючи батьківщину

Також "Знай.ua" писав, що Романенко передрік тривожне майбутнє для України в 2020: "Буде страшний ср*ч"