Мешканці ОРДЛО запустили феєрверки та салюти за київським, а не московським часом. Таким чином вони показали, що Донбас – це теж Україна, і приєдналися до святкування Нового року разом з іншими українцями.

"В Україні, я чув, всякі феєрверки заборонені. В окупованому Луганську, на жаль, ні. А з іншого боку, як би українці провели перекличку? Рівно о першій годині ночі за місцевим часом, коли в Україні була північ, в різних кінцях міста пролунали салюти на честь моєї країни. В честь Нового року по-українськи! Приємно до сліз. Стояв на балконі і тільки встигав крутити головою. І на заході, і на сході, і на півдні – скрізь полетіли вогники в українське небо", - розповів у Facebook луганчанин.

Салюти, фото з вільних джерел
Салюти, фото з вільних джерел

Салюти також було чути в Донецьку, Бахмуті та інших прифронтових містах.

"Салюти в годину ночі були набагато активніші, яскравіші і красивіші. Це наше місто гордо демонструє, що Донбас – це Україна. Нехай у наступному році залишаться тільки феєрверки, а все інше згине як страшний сон!" – наголосила дончанка.

Популярні новини зараз
Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

скріншот поста в Facebook

При цьому в коментарях деякі користувачі з негативом сприйняли сам факт запуску феєрверків, які заборонені у багатьох містах країни. Але багато людей підкреслили, що раді такій перекличці між жителями ОРДЛО, незважаючи на заборону салютів.

"Тут вся сіль, не у факті, що стукають, а саме за яким часом. З Новим роком!", "Ми зустрічали з Україною! І не одні ми!", - написали коментатори.

Нагадаємо, що воїни ЗСУ зворушливо привітали українців з Новим роком: відео з передової.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Донбасі патріоти України вирішили влаштувати путінським бойовикам "веселу" новорічну обстановку.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні засяяли різними кольорами новорічні ялинки.