Депутати ВР, фото: Ян Доброносов / Facebook
Депутати ВР, фото: Ян Доброносов / Facebook

Нарешті доторканні: в Україні скасовано закон, який оберігав нардепів від відповідальності

З 1 січня 2020 року в Україні набув чинності закон про скасування депутатської недоторканності. Відтепер нардепи можуть без згоди Верховної Ради україни бути притягнені до кримінальної відповідальності, затримані чи заарештовані.

електромобілі
електромобілі

"Зелені" номери та нові парковки: які сюрпризи чекають на водіїв у 2020

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

З першого дня нового року електрокари в Україні отримають номерні знаки із зеленим шрифтом, а місця для їх паркування облаштують спеціальними значками. За цей закон Рада проголосувала 11 липня 2019 року.

Українській військові, генштаб ЗСУ
Українській військові, генштаб ЗСУ

Українські захисники на Донбасі отримали рекордну порцію щастя: "Дуже багато кілограм"

Українські волонтери не залишили захисників нашої країни, які на передовій зберігають мир і спокій, організували дуже апетитну акцію "Салат для солдатів". Так, українську військові, зустрічають Новий рік у зоні бойових дій на Донбасі отримали приємний бонус до раціону у вигляді салату "олів'є".

Павло Шеремет, NewsOne
Павло Шеремет, NewsOne

Справа Шеремета отримала несподіваний поворот, Riffmaster розкрив свою правду: "Застосовуєте методички ФСБ?"

Один з головних підозрюваних в організації вбивства Павла Шеремета рок-музикант більш відомий під ім'ям Riffmaster Андрій Антоненко звернувся письмово до президента України Володимира Зеленського, міністра МВС та генерального прокурора.

Яніна Соколова, Telekritika
Яніна Соколова, Telekritika

Яніна Соколова в Новий рік вказала Зеленському на його помилку: "Неприкритий суїцид"

Відома українська журналістка Яніна Соколова на своїй Facebook-сторінці рознесла президента Зеленського за його новорічне привітання українцям, яке традиційно транслювали за кілька хвилин до півночі, коли настав Новий рік. Почала вона з того, що розповіла гаранту, як закінчити війну.