Відома українська співачка Софія Ротару, попри обіцянки не давати приватних концертів в Росії, у новорічну ніч виступила на російському “Першому каналі”.

Ротару ще в грудні 2018 року обіцяла не виступати на приватних заходах в Росії, але в серпні минулого року вона виступили в рамках концерту “Вечір прем’єр”, а в грудні взяла участь у записі “Пісні року”. Після цього співачка отримала шквал критики в інтернеті за зміну думки щодо виступів у Росії та порушення обіцянки.

А вже у новорічну ніч Ротару взяла участь в записах одразу декількох концертів у Росії, які транслювались на декількох російських телеканалах. Зокрема, “Перший канал” показав виступ Ротару одразу після новорічного звернення президента Володимира Путіна та гімна Росії. А трохи згодом номер у виконанні української співачки показав також інший російський телеканал “Росія 1”.

Нагадуємо, що перед Новим роком Софія Ротару поділилась в соціальній мережі Instagram фотографією у білій сукні біля великої новорічної ялинки.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ротару "воскресла" після цькування в Росії.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ротару остаточно довели через концерти в Росії, більше співати не буде ніде.