З 2020 року “ПриватБанк” змінив алгоритм роботи своїх банкоматів, зробивши їх безпечнішими, повідомляє прес-служба банку.

Як повідомляється, суть нововведення, яке впроваджує один з найбільших банків України, полягає в тому, що відтепер готівка, яку не забрали з банкомату, повертатиметься на картку одразу. Раніше для цього потрібно було писати заяву та чекати, поки пройде інкасація банкомату.

Щоправда, ця система спрацьовуватиме лише якщо готівку ніхто не забрав протягом сорока секунд після видачі. Варто зазначити, що ця операція відбуватиметься без комісії і сума повертатиметься на карту в повному обсязі.

Приватбанк, фото: 24tv.ua
Приватбанк, фото: 24tv.ua

За результатами тестування нового алгоритму експерти “Приватбанку” прийшли до висновку, що кількість випадків, коли у банкоматах забувають готівку, зменшилась на третину і ця цифра буде лише зростати. Проблеми з поверненням грошей можуть виникнути лише під час зміни банкоматів, оскільки між зняттям строго банкомату і встановленням нового пройде певний час, протягом якого банкомати будуть недоступні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадуємо, що раніше прем’єр-міністр Олексій Гончарук повідомив про те, що з нового року українці можуть самостійно обирати банк, за допомогою якого отримуватимуть зарплатню.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що з карток ПриватБанку почали зникати гроші.

Також портал "Знай.ua" писав, що ПриватБанк влаштував українцям випробування.