Колишній народний депутат Михайло Гаврилюк, відомий також як козак Гаврилюк, побудував трьох поверховий будинок неподалік озера та водоспаду в Івано-Франківській області.

Відповідне відео будівництва передав TK Media журналіст Василь Крутчак.

Будинок Гаврилюка розташований у селі Нижнє Березове у Косівському районі. Будова має площу 550 квадратних метрів. Цікаво, що у своїй декларації за 2019 рік Гаврилюк вказав дохід 381 000 гривень як зарплату народного депутата, інших джерел доходів у його декларації немає.

Михайло Гаврилюк
Михайло Гаврилюк

Водночас дружина колишнього парламентарія задекларувала 6880 гривень допомоги від держави при народженні дитини. З декларації можна зробити висновок, що дружина нардепа не працює і не має інших доходів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Зазначимо, що на відео видно, як журналіст розпитує дорогу до села й місцеві мешканці самі запитують, чи він їде до Гаврилюка. Біля самого будинку його зустріч літній чоловік, який представився братом тестя колишнього нардепа. Він зателефонував до брата Івана, аби уточнити, коли Гаврилюк буде на місці.

Гаврилюк відхрещувався від того, що будує будинок. Також відомо, що у сім'ї Гаврилюка є автомобіль SSANG YONG 2008 року випуску. Гаврилюк вказав, що придбав його за 98 000 гривень (близько 4 тисяч доларів на момент покупки).

Інформацію про будинок прокоментував й відомий український блогер Сергій Наумович на особистій сторінці у соціальній мережі Fаcebook.

Пост Сергія Наумовича, Facebook
Пост Сергія Наумовича, Facebook

Нагадуємо, що разом із Оленою Зеленською перевірки шкіл у Черкаській області також здійснювала міністр освіти та науки Ганна Новосад.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Путіна зробили "реверанс" Зеленському: мир на Донбасі, формула Штайнмайєра та інші "обіцянки" Лаврова.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав доленосний для України закон: торгувати з Росією більше не будемо.