Стало відомо, що у вівторок, 31 грудня, у Чернівцях співробітники пожежної служби потрапили в Обласний спеціалізований будинок дитини через вікно для того, щоб привітати маленьких вихованців закладу з Новим роком. Про це повідомляє місцеве видання "Шпальта", разом з яким рятувальники провели соціальну акцію.

Скріншот з відео, Facebook

Так, один з пожежних вбрався в костюм всесвітньо відомого пенсіонера, а саме в Діда Мороза. Він розповідав дітям вірші, грав з ними, дарував іграшки, книги та солодощі.

Представник Чернівецької ДСНС Сергій Бабчук розповів, що пожежники взяли участь в акції, оскільки для них "важливо створення новорічних чудес".

Нагадаємо, що Людмила Ігнатенко була жертвою катастрофи на ЧАЕС та її історію показали в культовому серіалі HBO "Чорнобиль".

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові в п'ятницю, 27 грудня, був встановлений абсолютний рекорд України: більше трьох сотень автомобілів збудували у формі новорічної ялинки.

Також портал Знай.ua писав, що дніпровські пожежні знялися для календаря на 2020 рік. Дніпровські співробітники ДСНС не перші хто створює корпоративний календар. Раніше їх Київські колеги вже представили календар на 2020 рік.