Христина Асмус – російська актриса, яка прославилася зйомками в серіалі "Інтерни", і є дружиною російського коміка Гаріка Харламова. Дівчина активний користувач Instagram, де часто радує шанувальників яскравими моментами з життя. А в цей раз актриса вирішила прочинити двері своєї спальні – вона показала фото звідти.

Як видно, перед камерою красуня з'явилася у вбранні, який нагадує піжаму – на ній світлі широкі штани і короткий білий топік. Христина сіла на край ліжка, вона зав'язує шнурок на поясі штанів і уважно дивиться в камеру. Її волосся розпущене і красиво укладені, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Асмус написала: "4 січня – продовжуємо постільний режим". Шанувальники в захваті від нового фото зірки і засипають її компліментами в коментарях.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.