Рівняється на Порошенка? Зеленський таємно "втік" з України, аби "шиканути" по-королівському, фото

Як відомо, ще раніше в Офісі президента повідомляли, що глава України Володимир Зеленський відпочиватиме як мінімум до 9 січня в резиденції "Синьогора" в селі Гута, що на Франківщині. Однак, виходить, що українців "пошили в дурні", бо главу держави помітили у вкрай вишуканому іноземному готелі.

Володимир Зеленський, фото: Galka
Володимир Зеленський, фото: Galka

Україна втратила молодого героя АТО, захищав Батьківщину до останнього: "Тихо спи, без тривог"

З'явилася інформація, що несподівано пішов з життя український захисник Микола Муравський, який був волонтером і бійцем 8-го батальйону УДА "Аратта".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Про це стало відомо завдяки повідомленню в мережі Facebook "Фонду підтримки пластунів-військових".

ЗСУ на Донбасі, Facebook
ЗСУ на Донбасі, Facebook

Кіркоров ридав, Галкін плакав: могила близької людини перетворилася в місце ганебних занять

Як відомо, російська актриса і художній керівник театру "Современник" Галина Волчек померла від набряку головного мозку та легенів у четвер, 26 грудня. Її поховали на Новодівичому кладовищі. І ось, вже на дев'ятий день після похорону на її могилі між букетами квітів хтось залишив пачку цигарок і попільничку. Відповідне фото на сторінці в соціальній мережі Facebook розмістив актор театру, кіно і дубляжу Кирило Сафонов.

Максим Галкін та Філіп Кіркоров, Instagram
Максим Галкін та Філіп Кіркоров, Instagram

Укрзалізниця "вляпалась" у скандал, без Ілона Маска не обійшлось: "Дошка всевладдя"

Як відомо, Укрзалізниця вкрай часто останнім часом втрапляє у гучні скандали. Так, не оговталося підприємство ще від "вусатих" безбілетників та "грибів" на стінах, як пасажири помітили ще одну причину висміяти українські потяги.

Інтерсіті з Києва, фото: Укрзалізниця
Інтерсіті з Києва, фото: Укрзалізниця

Новий трудовий кодекс: українці готують повстання проти узаконеного рабства

Оновлений проект закону “Про працю” № 2708, який напередодні Нового року було схвалено Кабінетом Міністрів України та передано до Верховної Ради, важко було помітити в потоці святкових новин та постів у соцмережах. Та, незважаючи на “замасковану” подачу надважливого документу, внесені зміни викликали хвилю обурень, як серед експертів, так і серед звичайних українців.

Мітинг під Радою, theБабель
Мітинг під Радою, theБабель