Володимир Зеленський, фото: Уніан
Володимир Зеленський, фото: Уніан

"Слуга народу" Зеленський у Святвечір забув про церкву: за Томос не чув

У святковий вечір, Святвечір, українці активно обговорюють в мережі подорож президента Володимира Зеленського в Оман. Однак на цьому вони не зупинилися і пішли далі, багатьом не сподобалося, що "слуга народу" проігнорував річницю Томосу про автокефалію ПЦУ.

Безвиз, фото: euneighbours.eu
Безвиз, фото: euneighbours.eu

Навіть безвіз не допоможе: українцям ускладнять в'їзд до ЄС

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

З'явилася інформація, що офіційний Брюссель затвердив документ, який передбачає посилення системи контролю на кордонах з Європою. Так, починаючи з 2021 року в ЄС з'явиться система під назвою ETIAS для громадян тих держав, які звільнені від візових вимог для в'їзду в Шенгенську зону, в тому числі і для України. Авторизація в системі обов'язкова для всіх.

Дональд Трамп, Главред
Дональд Трамп, Главред

Трамп вирішив "закрити" Ірак і віддав наказ

З'явилася інформація, що сили міжнародної коаліції, яку очолюють Сполучені Штати Америки, буде найближчим часом виведено з Іраку на прохання місцевого уряду. Про це стало відомо завдяки посланню коаліції, яке було опубліковано на її офіційних ресурсах.

Ціни на алкоголь
Ціни на алкоголь

Статистика "алкогольних" витрат: скільки українці пропивають в місяць

З'явилася інформація, що середньостатистична українська сім'я витрачає в середньому 1,2 тисяч гривень в місяць на спиртні напої. Про це повідомляє Державна служба статистики України. Відзначається, що городяни витрачають на алкогольні напої більше на 400 гривень, ніж селяни, а саме 1,3 тис грн і 900 грн відповідно.

Школярі, фото: 5 канал
Школярі, фото: 5 канал

Кращі з кращих у світі: українські школярі завоювали Японію на олімпіаді з математики

Двоє українських п'ятикласників підкорили Японію і стали переможцями міжнародної математичної олімпіади. Так, школярі найперші серед 11 учнів з усього світу розв'язали 30 складних завдань англійською мовою.