Президент України Володимир Зеленський прибув до аеропорту "Жуляни" о 2:37 ночі, після чого одразу поїхав на Банкову, де відбувалася нарада з приводу авіакатастрофи в Тегерані.

Майже через добу після повідомлення прес-секретарки про те, що Зеленський терміново повертається у зв'язку з катастрофою літака МАУ, він все-таки повернувся, повідомляють "Схеми".

Бізнес-джет, фото Схеми

Знімальна група "Схем" зафіксувала "Mercedes-Benz Vito", який під'їхав до чартерного літака після чого поїхав на Банкову. Через 15 хвилин авто заїхало на територію Офісу. Після чого на поверсі, де знаходиться кабінет Зеленського, увімкнули світло.

Повернення Зеленського, фото Схеми

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Ми перевірили дані прибуття літака в аеропорт Жуляни, і визначили що рейсом з Маскату в 2:37 ночі прибув літак Bombardier BD-700-1A10 Global Express 6000, з хвостовим номером 9H-VJN. Вартість оренди такого чартеру може складати від 8,5 до 10 тис доларів США за годину. Лише за години перельоту з Маскату у Київ довжиною 7,5 годин, Зеленський мав заплатити від 63 до 75 тисяч доларів. Дуже сподіваємось, що гроші були з його власної кишені. В іншому випадку, це або корупція, або марнотратне використання бюджетних коштів", - повідомляють журналісти.

Повернення Зеленського, фото Схеми

Очевидно, що чартер замовили ще до авіатрощі боїнгу МАУ у Тегерані. Замість того, щоб одразу відлетіти з Оману ще зранку 8 січня (на той момент літак вже був на місці, і мав декілька годин на підготовку для польоту), Зеленський чогось чекав. Наша версія - він чекав зустрічі з кимось, хто прилетів в Оман з Москви на тому ж літаку Bombardier, який потім повіз Зеленського у Київ.

Повернення Зеленського, фото Схеми

Всього для проведення такої імовірної зустрічі (Зеленського та делегації з Москви) було майже 12 годин. Саме стільки в Омані могли перебувати учасники з Москви, що могли прилетіти на Bombardier з номером 9H-VJN.

Нагадаємо, раніше Зеленський з Єрмаком в Омані: з'явилися нові фото та деталі перемовин.

Як повідомляв портал "Знай.ua", мета "втечі" Зеленського з України на фешенебельний курорт з'ясована: що забув гарант в Омані

Також "Знай.ua" писав, що хакери зламали головні сайти США, роботу Трампа паралізовано: "Ми не припинимо"