10 січня відбудеться місячне затемнення в знаку Рака. Під час цієї події Сонце, Місяць і Земля будуть стояти на одній лінії, внаслідок чого Земля відкинетінь на Луну і затьмарить її. Астрологи попереджають, що люди відчуватимуть цю астрономічну подію чотири дні поспіль – з 08.01. до 12.01. Особливо сильно вона торкнеться чотирьох знаків Зодіаку.

Астрологи пояснюють, що у цей період між підсвідомістю і реальними потребами виникне великий дисбаланс. Знизиться концентрація, ускладниться процес прийняття рішень. Фахівці радять уникати важливих зустрічей, відкласти ділові переговори, щоб згодом не довелося розгрібати допущені помилки. Також не варто починати нових справ і проектів та відмовитися від ризику.

Місячне затемнення, фото: spaceweathergallery.com
Місячне затемнення, фото: spaceweathergallery.com

Астрологи застерігають і водіїв. Автомобілістам рекомендується проявляти максимум обережності, а краще взагалі не сідати за кермо. Спортсменам також варто припинити посилені тренування, оскільки існує висока ймовірність травм.

В зоні підвищеного ризику опиняться Раки, Козероги, Овни і Терези, їм фахівці радять проявляти обережність не тільки в справах і вчинках, але і в словах. Необдумані висловлювання можуть призвести до затяжних конфліктів. Можливі не тільки сварки з оточенням та погіршення самопочуття.

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Сонячне затемнення, BBC
Сонячне затемнення, BBC

Представникам знаків Рак, Козеріг, Овен і Терези, які страждають від хронічних захворювань, радять запастись медикаментами. По можливості варто відкласти нетермінові справи та взяти вихідні, щоб провести час зі своєю сім'єю.

У цей період не варто турбуватися Скорпіонам і Рибам — їм пощастило найбільше. Однак зірки не рекомендують їм займатися своєю зовнішністю, оскільки результат може засмутити. загроза стати жертвою шахраїв нависне над Близнюками та Водоліями — їм слід проявити особливу обережність. Доведеться несолодко представникам знаків Діва і Телець – на роботі їх чекають можливі стреси, пов'язані з труднощами при виконанні своїх прямих обов'язків.

Місячне затемнення, фото: REUTERS
Місячне затемнення, фото: REUTERS

Всім знакам зодіаку слід з настороженістю ставиться до повідомлень, одержаних від Стрільців і Львів. Комунікативна сторона у них буде ослаблена у цей період, тому техніка в їхніх руках може ламатися. Астрологи зазначають, що загалом місячне затемнення не матиме особливих наслідків, якщо зустріти його в стані повної готовності.

Нагадаємо, затемнення Місяця у січні 2020: як отримати користь від магічного дня

Як повідомляв портал "Знай.ua", небесні феномени у наступному році: яку космічну магію ми побачимо в рік Білого Щура

Також "Знай.ua" писав, що так потонув Титанік: Землю накриє "вічна ніч" у 2020 році, астрологи б'ють на сполох