Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже пікантним архівним кадром, позуючи на райських Мальдівах, куди їздила відпочивати рік тому. Так, артистка скинула з себе весь одяг, залишившись абсолютно оголеною і зайшовши в блакитну воду по лопатки.

"Так все... я заслужила.... заслужила виставити цю фотку з минулого року🤣", - пожартувала Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Яка водичка класна🔥🔥🔥", "Розворот на 180 😂", "Який вииииид😻😻😻😻😻, яка Леся💙", "🤣, красуня", "Класна фотка😍", "Який приголомшливий колір...... Капелюха👍", "Богиня🤩🎉🎉🎉", "Леся спинкою на сонечко😁😁😁", "Обожнюю вас,ви кльова😍😍😍😍", "Суперова фотка просто розрив 💥💥".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.