У суботу, 11 січня, в Україні очікується дуже нетипова для січня погода – стовпчики термометрів майже у всіх областях країни будуть вище нуля. При цьому без опадів не обійдеться.

Про це йдеться в повідомленні українського Гідрометцентру.

Так, вночі дощ пройде в перемішку з мокрим снігом майже по всій території України. Однак вдень мокрий сніг можливий тільки на Закарпатті та Сході. У цих регіонах вночі стовпчики термометрів можуть опуститися нижче нуля.

Погода в Україні, фото: Информатор Киев
Погода в Україні, фото: Информатор Киев

Зате в більшості областей стовпчики термометрів коливатимуться від +2 до +4 градусів, а на Заході – навіть 6 градусів вище нуля.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У Києві в суботу, 11 січня, вдень синоптики прогнозують дощ, а вночі – мокрий сніг. Термометри покажуть +3 +5 градусів у столиці.

Народний прогноз погоди в Україні

11 січня вшановується пам'ять 14 тисяч Вифлеємських немовлят. Наші пращури у цей день слідкували за вітром та хмарами: якщо вітер дув з півночі, а небо при цьому було безхмарним, то слід очікувати морозу.

погода на 11 січня, Укргідрометцентр

Нагадаємо, синоптик розповів, чого чекати українцям від погоди взимку і влітку 2020-го.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям відкрили очі на найпопулярніші міфи про зиму.

Також портал Знай.uа писав, що синоптики дали неоднозначний прогноз до кінця січня.