Українка поскаржилась на вміст пакету соку "Садочок", купленого в одному із супермаркетів Києва. У пакеті з соком відчули якусь зайву річ, яка бовталась об стінки.

На сторінці в Іnstagram Троєщина показали фото розрізаної упаковки із соком.

"Купили сік "Садочок". Коли випили його до кінця,то відчули, що всередині щось бовтається... Розрізали коробку і виявили целофановий пакет зі штрих-кодом..🤢🤢🤢", - йдеться у повідомленні.

Guinness кладе кульку для збовтування, а садочок пакет. Українці у коментарях підняли тему і повідомили, що це не перший випадок із соком даної фірми.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Кто-то в магазе кинул, сам магазин не при чём, просто люди придурки", " 😂😂 так при покупке надо раскрывать и смотреть та ну нах такая фигня нужна", "Хорошо, что не презерватив)", "Долго объяснять, но если бы там действительно был целофановый пакет, автор бы об этом узнал в первом же стакане👍", " Долго объяснять, но если бы там действительно был целофановый пакет, автор бы об этом узнал в первом же стакане", - коментують користувачі у мережі.

Нагадаємо, АТБ після свят нагодував українців "фантомним" делікатесом: "Ну і г*вно ж ви їсте", фото

Як повідомляв Знай.uа АТБ змінює ціни зі швидкістю світла, "сюрприз" буде чекати на касі: "Не подобається - йдіть на...".

Також "Знай.ua" писав, що АТБ нагодував українців фантомною стравою: "Навіть тваринам давати це шкода", відео