Олексій Гончарук,фото Getty Images
Олексій Гончарук,фото Getty Images

Гончарук пообіцяв українцям компенсацію у розмірі 200 тисяч гривень

У зв'язку з катастрофою українського літака "Тегеран-Київ" авіакомпанії МАУ, збитого іранської системою ППО з заявою виступив прем'єр-міністр України Олексій Гончарук. Олексій Гончарук заявив про те, що сім'ям загиблих в авіакатастрофі виплатять по 200 тис. гривень, що становить понад 8 тис. доларів США.

Володимир Зеленський, скріншот із відео: Facebook
Володимир Зеленський, скріншот із відео: Facebook

Зеленський і президент Ірану домовилися про повернення тіл загиблих українців

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тіла українців, які загинули в авіакатастрофі в Ірані, повинні повернути вже наступного тижня. Про це стало відомо після телефонної розмови Президента України Володимира Зеленського та Президента Ірану Хасана Рухані. Розмова відбулася за ініціативою іранської сторони.

Аеропорт Бориспіль, Mind.ua
Аеропорт Бориспіль, Mind.ua

В аеропорту "Бориспіль" агресивний неадекват поставив під загрозу життя пасажирів

У міжнародному аеропорту "Бориспіль" прикордонники затримали агресивного чоловіка з Івано-Франківська. Українця притягнули до адмінвідповідальності. Пасажир-уродженець Івано-Франківська, який прилетів зі столиці Ірландії Дубліна, влаштував скандал посеред аеропорту. Вів себе серед людей неадекватно, не реагував на прохання заспокоїтися, ображав співробітників аеропорту.

Свіча скорботи, Ілюстративне фото
Свіча скорботи, Ілюстративне фото

В Америці віддав Богу душу кумир мільйонів: приховував хворобу до самого кінця

Легендарний барабанщик канадського гурту Rush Ніл Пірт помер у Санта Моніка, Каліфорнія, США. Крім гри на барабанах, Пірт також був автором більшості текстів пісень Rush. Багато шанувальників і музикантів вважають канадця найкращим рок-барабанщиком всіх часів.

Іран, фото: REUTERS
Іран, фото: REUTERS

В Ірані вимагають відставки президента: аварія борту МАУ стала межею

В Ірані після катастрофи літака української авіакомпанії Міжнародні авіалінії України почалися масові акції протесту, повідомляє телеграм-канал Клименко-Live.