З'явилася інформація, що спеціальні служби Ірану попередили родичів жертв загиблих в авіакатастрофі українського літака МАУ в Тегерані не давати ніяких інтерв'ю зарубіжним ЗМІ, якщо вони бажають отримати рештки своїх близьких. Про це повідомляє Iran International English в соціальній мережі Twitter.

Авіакатастрофа в Ірані

"Згідно з повідомленнями, отриманими Iran International English, спецслужби в Ірані попередили сім'ї жертв з іранським громадянством, щоб вони не давали інтерв'ю перським ЗМІ за межами Ірану, якщо хочуть отримати рештки своїх близьких", - йдеться в повідомленні.

Скріншот, Twitter

Нагадаємо, що в авіакатастрофі під Тегераном загинули 11 українців. З причин катастрофи літака "МАУ" під Тегераном прибрали слова про можливу аварію двигуна. Разом з тим із заяви зникло, що версія з терактом виключена.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, у Французькому бюро розслідувань заявили, що робота з розшифровки чорних ящиків збитого в Ірані рейсу "Тегеран-Київ", буде вестися в Україні.

Також портал Знай.ua писав, що одна з членів екіпажу літака авіакомпанії Міжнародні авіалінії України, який днями впав в Ірані, перед катастрофою встигла зателефонувати своїм рідним.