Ocean Plaza тоне в окропі
Ocean Plaza тоне в окропі

У Києві Ocean Plaza тоне в окропі, людей з опіками виносять на руках

У понеділок, 13 січня, у Голосіївському районі Києва в ТРЦ Ocean Plaza прорвало тепломережу, через що проїжджу частину біля торгового центру залило окропом. Користувачі соцмереж публікують фотографії та відео з місця надзвичайної події.

Аварія МАУ, фото з вільних джерел
Аварія МАУ, фото з вільних джерел

Іран змушує родичів загиблих пасажирів МАУ "закрити рота"

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Рідним загиблих у катастрофі літака авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" у роковому рейсі "Тегеран-Київ" хочуть закрити рота. Так, в Ірані пригрозили членам сімей загиблих, що не віддадуть тіла рідним, якщо ті даватимуть коментарі пресі. Схоже, зайвий розголос трагедії робить свою справу в Ірані масово повстали студенти після жахливої трагедії у всіх куточках країни.

мовний закон
мовний закон

Вже з 16 січня все буде виключно українською: "мовний закон набуває чинності"

У четвер, 16 січня, в Україні набуває чинності "мовний закон", де передбачено норми про повністю україномовну рекламу на телебаченні, радіо або в ЗМІ. Про це повідомили в Нацраді з питань телебачення і радіомовлення.

Пенсія, фото: vesti.ua
Пенсія, фото: vesti.ua

Як отримати пенсію, коли пенсіонера не стало: докладна інструкція і сума виплати

В Україні передбачено виплату пенсії після смерті одержувача. Отримати виплату можуть родичі померлого в територіальному органі Пенсійного фонду. З кінця минулого року розпочав роботу спеціальний сервіс, який допомагає своєчасно надавати кошти.

Вчителі, фото: chernigiv-city.com
Вчителі, фото: chernigiv-city.com

Поки педагогам урізали виплати, нардепам збільшили зарплату до 100 тисяч грн: Розенко приголомшив заявою

З 1 січня 2020 року в Україні збільшили заробітну палату працівникам міністерств. Відтепер вона становитиме в 2-5 разів більше, ніж була у 2019 році. Про це повідомив колишній віце-прем'єр-міністр України і міністр соціальної політики Павло Розенко на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook.