Відомий український артист, чоловік співачки Наді Дорофєєвої Володимир Дантес, який нещодавно презентував новий трек і кліп "Тепер тобі 30", часто радує фанатів яскравими постами в своєму Instagram. Нещодавно парочка відправилася на відпочинок в Домінікану, звідки тепер активно публікують яскраві фото. Так, в цей раз Вова показав спекотне пляжне фото, а в підписі до нього здивував розповіддю 18+.

Як видно, перед камерою Дантес з'явився на красивому пляжі, він у чорній майці з коктейлем в руці. Артист чогось сильно радіє або дивується, він на щось показує другою рукою з широко відкритим ротом. А у підписі до фото чоловік Дорофєєвої розповів про кокаїн, точніше про те, що в Домінікані його дуже просто дістати. А шанувальники в коментарях до фото жартують з приводу "конспірації" і завуальованості поста Дантеса, хоча є і ті, хто не зрозумів його розповіді.

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає її гроші.

Також портал "Знай.ua" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.