Виступ голови комітету з зовнішньої політики Богдана Яременка зустріли криками "Ганьба!" і свистом опозиційні депутати Верховної Ради. Відповідне відео з'явилося в мережі.

Депутат вперше після інтимного скандалу, який стався в жовтні, вийшов на трибуну парламенту. Він був доповідачем з проекту заяви Верховної Ради, який стосувався катастрофи літака МАУ.

Богдан Яременко, Ua News
Богдан Яременко, Ua News

У залі почалися крики і свист після того, як спікер Дмитро Разумков заявив, що з трибуни буде виступати Богдан Яременко.

При цьому депутати від "Слуги народу" вирішили підтримати Яременко оплесками.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Я вдячний колегам по більшості. Думаю, що оплески зараз недоцільні, ми розглядаємо питання про втрати життів громадян України та інших держав", — відповів на це Яременко.

Раніше героями новорічного випуску "Вечірнього кварталу" стали народні депутати України. Артисти трохи посміялися над депутатом Яременко, який потрапив у скандал через інтимних листувань під куполом парламенту.

У новорічному випуску студії "Квартал 95" актори показали мініатюру про народного депутата партії "Слуга народу" Богдана Яременка, який восени оскандалився через інтимних знайомитися з дівчатами ескорт-послуг.

Нагадаємо, скандальний нардеп від "Слуги народу" засудив приховані камери в спортклубах Порошенко.

Як повідомляв Знай. ua, гнів Зеленського обрушився на Кабмін з-за зарплат, українці бурхливо відреагували.

Також Знай. ua писав, що Квартал 95 висміяв "ненаситного" колегу Зеленського Яременко.