Дональд Трамп, 5 канал
Дональд Трамп, 5 канал

"Примусь Зеленського!": у США сплив новий компромат на Трампа, оприлюднені документи

Комітет з питань розвідки Палати представників США отримав від американського бізнесмена українського походження Лева Парнаса нову порцію компромату на Трампа. Документи від пов'язаного з адвокатом лідера США Рудольфом Джуліані Парнаса тепер оприлюднено і використовуватимуться в розслідуванні у справі американського президента.

Олексій Гончарук, фото: 24 канал
Олексій Гончарук, фото: 24 канал

"Тупий" Зеленський і "профан" Гончарук: Кабмін зробив гучну заяву

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Прес-служба уряду спростувала чутки про відставку прем'єра Гончарука. В Кабміні повідомили, що інформація про те, що прем'єр-міністр Олексій Гончарук написав заяву про звільнення, не відповідає дійсності.

Вбивство сина В'ячеслава Соболєва, ЕРА
Вбивство сина В'ячеслава Соболєва, ЕРА

Загибель 3-річного сина нардепа: Соболєв пообіцяв 2 мільйони за інформацію про замовника

Депутат В'ячеслав Соболєв готовий заплатити за інформацію про замовника замах на нього. Депутат Київської облради В'ячеслав Соболєв разом з дружиною Інною оголосили винагороду в 2 млн грн тому, хто допоможе вийти на замовника вбивства їхнього сина Олександра. Трирічний малюк загинув 1 грудня 2019 року в результаті обстрілу автомобіля, в якому перебував Соболєв з сім'єю.

Інтернет у селах, NewTelecom
Інтернет у селах, NewTelecom

Українцям пообіцяли доставити інтернет в далекі села і літаки

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук повідомив, що скоро українці зможуть користуватися якісним інтернетом навіть під час польотів у літаках. Про це глава уряду розповів у своєму телеграм-каналі.

Пенсіонери, фото: p.ridna.ua
Пенсіонери, фото: p.ridna.ua

Мільйони українців залишаться без виплат: на скільки збільшиться пенсійний вік вже з квітня

Стало відомо, що з першого квітня 2020 року пенсійний вік для жінок в Україні має збільшитися на півроку і становитиме 59 з половиною років. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Пенсійного фонду в соцмережі Twitter.