Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Знаменитість похвалилася розкішним кадрами в Сторіс, показавши пікантне тренування і те, як качає ідеальні сідниці з персональним тренером. Так, артистка приміряла чорні лосини і коротенький топ, а з улюблених вправ продемонструвала різні махи ногами з обважнювачами, присідання з гирею.

"Повернення блудної підопічної...", - забавно підписала Астаф'єва. Варто відзначити, що Даша веде досить активний спосіб життя, не забуваючи як про спорт, так і про правильне харчування. Дівчина також нещодавно стала обличчям відомого бренду американської косметики для догляду, адже в реальному житті віддає перевагу натуральності і мінімуму макіяжу. Поза концертів, де співачка виступає в образі гарячої жінки-вамп, сама артистка не раз зізнавалася, що відрізняється від звичного образу і навіть не користується уколами краси для підтримки молодості.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.