Зеленський звернувся з гучною заявою до захисників Донецького аеропорту, які відзначають День пам’яті "кіборгів"

Президент України Володимир Зеленський звернувся до захисників Донецького аеропорту, які 16 січня відзначають День пам’яті "кіборгів". Президент заявив, що ці військові справжні герої України. Відповідний допис він опублікував на власній Facebook-сторінці.

У незламності, хоробрості, героїзму та надлюдських зусиль українського воїнства є ім’я – "кіборги". Ви – живі й полеглі – справжні легенди і найкращий приклад для тих, хто коли-небудь боронитиме Україну. Кожен знає, що "кіборг" – це не персонаж комп’ютерної гри чи американського блокбастера, а наш, український воїн-герой", - написав Зеленський.

Нові правила призову до ЗСУ: назабаром забиратимуть старшокласників?

Президент України Володимир Зеленський підписав указ, згідно з яким до 2020 року планується призвати на строкову службу до ЗСУ громадян, починаючи з 18 років. Раніше призовний вік стартував з 20 років.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Плівки Гончарука вивели із себе Тимошенко, дісталося і Зеленському

Лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко відреагувала на скандал із "плівками прем'єра". Тимошенко переконана, що українці віддали владу в країні а заразом і свої життя у руки некомпетентним людям.

Україна зважилася на рішучий крок по Криму і Донбасу, деталі

Верховна Рада планує ухвалити законопроєкт про право на пенсію для жителів окупованих територій.

Український парламент планує відновити пенсійні виплати жителям окупованого Донбасу і Кримського півострова. До того ж українцям, які мешкають за лінією розмежування, можуть повернути борги по пенсіях за останні три роки.

Морган Фрімен і Пітер Дінклейдж з "Гри престолів" засвітилися на Донбасі: "Покажемо Путіну, хто тут господар"

Популярні голлівудські зірки "знялися" на підтримку нового українського фільму "Наші котики" про російсько-українську війну на Донбасі.

У мережі вже опублікували тизер цієї картини. Стрічка розповість про буденні дні бійців ЗСУ в зоні АТО, і жанр було визначено як військово-патріотична комедія.