"Слуги народу" оголосили війну Гончаруку і його команді

Премьер-міністр України Олексій Гончарук та його оточення в черговий раз вляпалося у скандал. На цей раз все відбулося через "космічних" премії, які були виділені для заступників міністрів і самих керівників держпідприємства.

Гончарук, фото з вільних джерел
Гончарук, фото з вільних джерел

Про таке розповів нардеп від фракції "Слуга народу" Максим Бужанський. За його словами, раніше парламент вже звертався щодо таких "космічних премій", щоправда, не дуже вдало.

Тимошенко назвала Зеленського та Гончарука "набродом"

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко відреагувала на скандал з "плівками прем'єра". Тимошенко впевнена, що Україна віддала владу і заодно свої життя в руки некомпетентних людей.

Юлія Тимошенко, скріншот: Telegram
Юлія Тимошенко, скріншот: Telegram

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

""Плівки Гончарука" відкривають очі українському суспільству. Коли можновладці самі про себе говорять, що вони профани в економіці, а президент — нуль в управлінні державою, очевидно, що країна віддала своє життя в руки некомпетентним людям. Тут не питання, як вони тепер будуть переставляти стільці у владі. Треба не совати стільці на цьому Титаніку, а прибирати всіх разом", - каже Тимошенко.

Новий Трудовий кодекс набув чинності

На сайті Ради з'явився текст нового Трудового кодексу (законопроект №2708). Про його основні новації розповів керуючий партнер ЮФ Legal House Руслан Редька, передає UBR.

Працівники, фото freepik
Працівники, фото freepik

Підставою для виникнення трудових відносин буде тільки трудовий договір, який підписується в письмовому або електронному вигляді. Законопроект передбачає нові види трудових договорів: безстроковий; строковий; короткостроковий; сезонний; з нефіксованим робочим часом; учнівський; з домашнім працівником.

В Україні рекордно подешевшало пальне

В один момент антимонопольний комітет заявив, що нові ціни пального не досить обґрунтованими, у зв'язку з цим вони мають намір провести своє власне розслідування.

машини
машини

Також почали стверджувати, що перевірки і подібні розслідування позитивно вплинули на зменшення цін за паливо. Раніше по врегулюванню ціни виступав і президент України Володимир Зеленський.

Лідер "Голоси" Вакарчук десятиліттями не платив податок

Нардеп партії "Голос" Святослав Вакарчук не заплатив податки з мільйонних доходів від випуску деяких альбомів групи "Океан Ельзи". Про це повідомив юрист Андрій Портнов.

Святослав Вакарчук, фото з facebook
Святослав Вакарчук, фото з facebook

Виявилося, що як мінімум за шість альбомів з 1998 року по 2007 рік групи Вакарчука не сплачені податки. До речі, альбом 1998 року "Там, де нас нема" став самим продаваним в країні. Але з нього також не були заплачені податки.