Зеленський розібрався з Гончаруком: президент прийняв рішення

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з прем’єр-міністром Олексієм Гончаруком, який напередодні втрапив у скандал, та вирішив його долю.

Зеленський не звільнив Гончарука, а навпаки обговорив з ним питання про оптимізацію роботи Кабміну, нарахування справедливих зарплат міністрам і топ-менеджерам держкомпаній, звільнення очільників міністерств, які не досягли реальних результатів, а також налагодження діалогу з парламентом.

Арахамія назвав Гончарука "конем"

Голова парламентської фракції Слуга народу Давид Арахамія не бачить причин для відставки прем’єр-міністра Олексія Гончарука.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Свою позицію Арахамія аргументував відомою приказкою про те, що “коней на переправі не міняють”.

Гончарук вперше зробив заяву про те, хто і навіщо його прослуховував

Гончарук висловив свою позицію щодо "прослушки" його кабінету, яку злили в мережу. Прем'єр сказав, що має багато версій щодо того, хто міг організувати таке прослуховування. При цьому, а сам факт прослуховування він назвав не нормальним.

Кива виступив з хамською пропозицією до українок

Народний депутат від ОПЗЖ Ілля Кива опублікував відеозвернення, в якому попросив "дівчаток з фан-клубу" слати йому фотографії інтимного змісту лише поза робочим часом.

Кива попередив дівчат про те, що листування зі скандальними фото можуть потрапити до ЗМІ. За словами Киви, дівчата надсилають йому "оголення" в робочий час.

Нацбанк випустив нову монету: що варто знати колекціонерам

Національний банк України випустив нову пам’ятну монету, присвячену Харківському музею імені Миколи Сумцова.

Монету номіналом 5 гривень та тиражом 3 тисячі екземплярів виготовлено з нейзільберу. На аверсі зображено герб України, номінал та композицію, яка складається із стилізованих дерев та плодів

На реверсі зобразили фасади музею у різні часи, між якими — декоративна арка з портретом Сумцова та написами “100 років”, “Харківський історичний музей імені М. Ф. Сумцова”.