Екссекретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов зізнався, як ходив на концерт своєї улюбленої української групи "OT VINTA".

Відповідний пост політик опублікував на власній Facebook-сторінці.

Відтак, Турчинов опублікував фотографію з концерту колективу, який відбувся 16 січня в Києві, та порекомендував людям слухати українську музику.

"OT VINTA" і Турчинов, фото з вільних джерел
"OT VINTA" і Турчинов, фото з вільних джерел

"Лідер гурту OT VINTA, музикант, поет і художник Юрій Григорович Журавель і його найкраща команда дали неймовірний по енергетиці концерт сьогодні в Києві. Українська музика, українські пісні – це дійсно круто. Всі, хто сьогодні були в "Докер пабі", можуть це підтвердити... OT VINTA – одна з моїх улюблених груп. Слухайте українське!" - написав Турчинов.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Скріншот допису

Нагадуємо, що, попри заборону, нелегальні казино в Україні продовжують працювати під виглядом караоке-барів та інших закладів.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Зеленського зникли, а в Порошенка з'явилися: історія таємничих телевізорів "підмочила" репутацію експрезидента.

Також портал Знай.uа розповідав про те, що Зеленський пригрозив дуже "веселому" чиновнику: "Скажу адресу вашого будинку".