Загадковим чином з мережі зникли аудіозаписи прослушки наради команди прем'єр-міністра України Олексія Гончарука, які послужили причиною потужного політичного скандалу. Так, скандал з прослуховуванням наради Кабінету міністрів України отримав досить несподіваний поворот. З мережі "випарувалися" аудіозаписи.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських видань.

Олексій Гончарук, фото Кабмін
Олексій Гончарук, фото Кабмін

Відомо, що записи було опубліковано 15 січня YouTube-каналом "Як обдурити президента", який цього ж дня було створено, очевидно, виключно для "зливу" компромату на прем'єра. Вже в п'ятницю, 17 січня, аудіозаписи і сам канал було видалено з відеохостингу.

Видалені записи, YouTube
Видалені записи, YouTube

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Передувало видаленню аудіозаписів публічне рішення президента Володимира Зеленського "дати другий шанс" прем'єр-міністру, а також його наказ керівникам силових відомств країни розслідувати прослуховування. Російський опозиціонер Ілля Пономарьов прокоментував скандал у Facebook. Він висловив припущення, що жодної прослушки не було.

"Що стосується плівок — то дуже малоймовірне прослуховування. Запис зробив один з учасників зустрічі, і не так складно вирахувати хто. В силу молодості ця людина себе вже видала", - написав політик.

Нагадаємо, Гончарук вперше зробив заяву про те, хто і навіщо його прослуховував.

Як повідомляв Знай.uа Ігор Лесев жорстко розніс в пух і прах Гончарука: "Нахабна тупа свиня".

Знай.uа писав, Зеленський розібрався з Гончаруком: президент ухвалив рішення.