Український бізнесмен, журналіст і політичний експерт Андрій Пальчевський висловив свою думку після того, як вийшло велике інтерв'ю ізраїльському виданню. Відповідне відео з'явилося на YouTube-каналі Politeka Online.

"Володимир Зеленський перший з президентів, який зізнався, що в його жилах також тече єврейська кров, тому що попередній президент, про якого ходили чутки, взагалі цієї теми не торкався", - зазначає Пальчевський.

При цьому він дуже радий, що спостерігає, що насправді немає в українців ніякого вродженого антисемітизму і це все притягнуто за вуха.

"Небезпечний тандем буде президент-єврей і прем'єр-міністр єврей. Національність – справа вторинна, але за умови, якщо дотримується баланс навколо", - пояснює він.

Також він розповів, чому Зеленський втратив свій рейтинг, хоча спочатку в нього вірили більше 70% українців.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Андрій Пальчевський, скріншот з відео
Андрій Пальчевський, скріншот з відео

"16 січня 2020 року – це день, коли Зеленський втратив свій рейтинг назавжди. Тому що зійшлися погано зірки. Коли вони добре зійшлися в нього повірив народ – треба було виконати кілька обіцянок. Громадська думка вже розвернулася в сторону від нього, це відчувається в повітрі і Зеленський посилив ситуацію, коли залишив Гончарука на місці", - говорить Пальчевський.

При цьому експерт вважає, що справа не в тому, що Гончарук як називав президента.

"Є поняття сакральності влади. У нас президент – це реальний султан. У нас немає ні у кого влади в Європі стільки, як є у Зеленського, суди – твої, парламент – твій, економіка – твоя", - зазначив він.

Журналіст у відповідь на це задав питання, чи дійсно Зеленський керує урядом і отримав однозначну відповідь від Пальчевського.

"Звичайно, а чий же? Хто ставив Гончарука, цього кіндер-сюрприза? Це була його особиста ініціатива. Зеленський повинен був прибрати його за визначенням, тому що той зізнався, що він профан в економіці і не тільки", - пояснив він.

Він зазначив, що це стало епічної помилкою Зеленського.

"Зеленський мав за ці зарплати, які міністри почали виписувати собі при Гончаруку, поставити на чотири кінцівки цього в звичну позу і "отимєть" його публічно. Ось що головне, а він цього не зробив", - розповів він.

Також він розповів, що зараз потрібно зробити Зеленському, щоб втратити довіру.

"Перше – не посадити, кого він обіцяв, не деолігархізувати, як він обіцяв і приватизація землі, до якої ми не готові. Я сподіваюся, що Зеленський – наш останній президент", - резюмував він.

Нагадаємо, Пальчевський розгромив верхівку Нафтогазу після суду.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський емоційно відреагував на заяву Гончарука.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський розкритикував ситуацію з Гончаруком.