У середу, 6 травня, збройні формування Російської Федерації 8 разів порушили режим припинення вогню. Вони застосували гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру ОНС в соцмережі Facebook.

Ворог отримав гідну відповідь. За допомогою штатного озброєння, українські військовослужбовці вчасно припиняли злочинні дії окупаційних військ.

Більшу частину обстрілу наших позицій зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного групування "Схід".

Противник вночі з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї обстріляв наші військовослужбовців біля Авдіївки. В результаті обстрілу ворожих на території Донбасу один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав осколкове поранення.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Околиці населеного пункту Піски російські окупанти обстрілювали з ручних протитанкових і підствольних гранатометів. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" збройні формування Російської Федерації з станкових протитанкових гранатометів вели вогонь по нашим захисникам неподалік населеного пункту Попасна", - сказано в повідомленні.

Обстріл російських найманців не залишилися безкарними. З наявних вогневих засобів українські захисники надали жорстку і рішучу відповідь. Підрозділу Об'єднаних сил й надалі готові негайно відреагувати на будь-які можливі загрози з боку загарбників.

"Наші військовослужбовці своєчасно реагували на всі ворожі збройні провокації і прицільним вогнем по позиціях супротивника змушували його відмовитися від продовження обстрілу. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", російські найманці з станкових протитанкових гранатометів вели вогонь по нашим захисникам неподалік населеного пункту Попасна", - сказано в повідомленні.

За даними розвідки, 6 травня українські військовослужбовці знищили двох російських окупантів і ще трьох поранили.

Ситуація в районі проведення Операції Об'єднаних сил залишається контрольованою.

Зведення станом на 07:00 07 травня 2020 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення Минулої доби збройні формування...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Woensdag 6 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, окупанти запустили некеровані ракети на Донбасі, ВСУ відреагували блискавично.

Як повідомляв Знай. ua, у ВСУ показали видовищні кадри мощі українських піхотинців.

Також Знай. ua писав, що бойовики відкрили вогонь з гранатометів, осколки зачепили українських захисників.