Lionsgate відмовився коментувати звіт Variety про те, що Кейт Бланшетт може зіграти головну роль в адаптації фільму Borderlands, але сама Gearbox розпустила слух у Twitter, вважаючи, що це достовірна інформація.

Якщо ці переговори призведуть до угоди, Бланшетт зіграє Ліліт, постійного персонажа в серії і одного з іграбельних мисливців за сховищами з першої гри.

Якщо Gearbox дозволяє собі дражнити фанатів новинами, то журналісти припускають, що угода майже підписана.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Якщо Кейт Бланшетт візьме участь у зйомках, Borderlands буде першою роллю Бланшетт в адаптації відеоігри. Також Кейт стане першою і напевно не останньою зіркою в списку акторів кіноадаптації.

Ми поки мало знаємо про фільм «Borderlands», але будемо сподіватися, що почуття гумору, властиве в грі, будемо сповна перенесено і в фільм.

Раніше Знай писав, що для любителів класичного кіно є кілька цікавих фактів. У 60-х роках в кінотеатрах з'явилася пригодницька комедія "Фантомас" (1964 рік). Ця картина швидко завоювала любов глядачів у всьому світі і стала популярна на багато десятиліть.

протягом всієї картини зберігалася інтрига, хто ж ховається під маскою лиходія. Невловимого Фантомаса геніально зіграв чудовий французький актор Жан Маре. Тільки йому одному під силу втілити на екрані цей багатогранний і незабутній образ. Тонку ноту ностальгії, історією про ролі Жана Маре, нагадує одне з французьких видань - а ви можете почитати детальніше за посиланням.

Також Знай повідомляв, що SpaceX наближає майбутнє як може. Компанія вже розробила безліч інноваційних ракет, винайшла технологію посадки першого ступеня, і запускає супутники для створення всесвітнього безкоштовного інтернету. Тепер SpaceX допоможе створити і фільм майбутнього. Вперше в історії фантастичний фільм про космос буде знято не в студії.