40-річний мешканець Бердичева Житомирської області незаконно продав реактивну протитанкову гранату для того, щоб на ці гроші погасити борги за комунальні послуги.

Житель Житомирської області ще у листопаді 2019 року неофіційно працював на металобазі і там знайшов випадково протитанковий гранатомет РПГ-26 "Аглнень" і мисливські патрони.

Чоловік вирішив знахідку не нести в поліцію, а заховати і продати.

Проте він не зважився ховати боєприпас у себе, адже в його домі жили маленькі племінники. Він сховав гранату у сусіда і почав шукати покупця.

Під виглядом покупця у нього правоохоронець вчинив оперативну закупівлю. Чоловік вже зізнався у суді, що він хотів продати гранатомет і за ці гроші розрахуватися з боргами за комунальні послуги, адже у нього відключили газ.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Під час проведення експерименту з'ясувалося, що він придатний до використання, і навіть пробив броню танка. Суд визнав злочин важким і суспільно небезпечним. Крім того, чоловік раніше був судимий за зберігання і збут наркотиків.

Суд засудив його до 3 років в'язниці і 5024 гривні за фахівців, які був змушений залучити суд.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, пограбований киянин зробив копів "брудну" роботу.

Як повідомляв Знай. ua, Поворозника підозрюють у вимаганні "хабарних" мільйонів.

Також Знай. ua писав, що на Львівщині виявили 850 голодних і виснажених рабів.