Багато жінок увійшли в історію користуючись зі своєї краси і зваблювання знаменитих чоловіків. Однак багато з цих коханок зовсім не мали явної краси, але чомусь все ж змогли полонити своїх обранців. В результаті слава про таких жінок пройшла через роки і століття. І навіть сьогодні жінки намагаються скористатися деякими секретами тих легендарних особистостей.

Клеопатра

Ця жінка вважається однією з найбільш мудрих коханок. Також вона є одним з найскандальніших персонажів Стародавнього світу. Через неї могутні держави воювали один з одним. А ніч з Клеопатрою коштувала кожному її новому коханцю життя. Однак фатальна красуня манила до себе чоловіків. Фахівці з Давнього Єгипту називають царицю однією з перших прихильник вільної любові. У Клеопатри також були всі задатки хорошого правителя.

Елізабет Тейлор у ролі Клеопатри, кадр з фільму
Елізабет Тейлор у ролі Клеопатри, кадр з фільму

Шахерезада

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Ця жінка прославилася своїм розумом. Після кожної любовної втіхи з султаном Шахерезада починала розповідати цікаву історію, яку переривала на найцікавішому місці. Спочатку султан хотів навіть заслати її в нижній гарем, як дружину, яка його більше не задовольняє. Однак виявилося, що таких цікавих казок правителю більше ніхто розповісти не в змозі.

Жозефіна

Обраниця Наполеона на момент їхньої зустрічі була не молода, їй було вже за тридцять і в неї було двоє дітей. Проте зовні вона виглядала бездоганно. Бонапарт перед Жозефіною ніяковів і відчував то ніжні, то пристрасні почуття. Секрет перемоги над Наполеоном був простий. Жозефіна була не просто красунею, вона була ще хорошим слухачем і завжди схвалювала вчинки свого коханого, що б той не зробив. В результаті вона стала першою Імператрицею Франції.

Інеса Арманд, скріншот
Інеса Арманд, скріншот

Інеса Арманд

Ця жінка хоч і знаходилася просто в центрі революційних дій, роль її істориками замовчувалася. Адже вона була коханкою Володимира Леніна, що якось не в'язалося з непорочним чином вождя. Познайомилася Арманд з ним на очах у Крупської у Парижі. Особисті відносини Інеси з Леніним були настільки близькими, що навіть дружина була у нього на другому плані. Крупська змушена була прощати чоловікове захоплення коханкою, а сама Інеса була всім серцем віддана своєму заняттю і самому Леніну.

Мата Харі

Ця куртизанка заробляла собі на життя виконанням екзотичних танців. У свій час нею захоплювався весь Париж. Коханцями артистки стали багато високопоставлених осіб з Франції та Німеччини. Вважається, що під час Першої світової війни Мата Харі була шпигункою, співпрацюючи при цьому відразу з обома воюючими сторонами. У 1917 році французи розстріляли Мату Харі за її шпигунство на користь Німеччини. Сама ж вона стала легендою, втіливши образи фатальної жінки і безстрашного агента розвідки.

Мата Харі, скріншот
Мата Харі, скріншот

Айседора Дункан

Ця американська танцівниця вела богемний спосіб життя. Вона вважається основоположницею вільного танцю, з якого народився стиль модерн. У неї було безліч шанувальників, деяким з яких вона відповідала взаємністю. Переживши смерть своїх двох дітей, вона поїхала в Росію, де і познайомилася з Сергієм Єсеніним. Той став її коханцем, а потім і чоловіком. На думку сучасників Айседора блискучою красою не полонила, однак вона була дуже природна і володіла природною сексуальністю.

Мерилін Монро

Ця коханка є однією з найзагадковіших в історії. Секс-символ XX століття мала близькі стосунки з президентом США Джоном Кеннеді. Однак цей зв'язок, як і подальша загибель актриси, овіяні таємницею. За життя вона встигла підмочити репутацію відмінного сім'янина і гордості Америки Джона Кеннеді. Комусь дотепер невигідно відкривати таємницю про ті події. Проте сексуальна красуня Мерилін Монро в особистому житті була глибоко нещасна. З дня її загадкової смерті минуло понад півстоліття, але вона все ще залишається еталоном жіночності та сексуальності.

Мерилін Монро, скріншот
Мерилін Монро, скріншот

Моніка Левінскі

Левінскі навіть зберегла для історії те плаття, в якому займалася любов'ю з Клінтоном. А для президента та історія ледве не обернулася відставкою і навіть в'язницею за брехню перед судом. Сама ж Моніка з спогадами про тих відносинах об'їздила весь світ. Левінські написала книгу про свій інтимній зв'язок і навіть зняла документальний фільм "Моніка в чорно-білому кольорі", за що отримала багатомільйонний гонорар.

Ліля Брик

Чоловіків тягнуло до неї її почуття внутрішньої свободи. У цієї жінки було чимало шанувальників — Пабло Неруда, Марк Шагал, Луї Арагон, Сергій Параджанов, Фернан Леже, Ів Сен-Лоран. Але найвідомішим коханцем Брік став Володимир Маяковський. Поет навіть жив разом з нею і її чоловіком, бентежачи обивателів таким любовним трикутником. Ліля Брік часто постає в образі фатальної жінки і якщо якийсь чоловік приваблював її, то ніщо не могло її зупинити.

Ліля Брик, скріншот
Ліля Брик, скріншот

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Дядю Жору терміново госпіталізували після інсульту, у якому стані комік. Популярний комік Вадим Мічковський, відомий як Дядя Жора, потрапив у лікарню після інсульту

Як повідомляв портал "Знай.ua", близький друг Надії Бабкіної попросив молитися за хвору співачку - "Може статися всяке".

Також "Знай.ua" писав, що Лоліта склала заповіт, забувши про свою єдину доньку. Лоліта Мілявська залишила єдину доньку Єву без спадщини