31-річний актор Руперт Грінт, який прославився завдяки ролі Рона Візлі у сазі про Гаррі Поттера, і його 28-річна кохана актриса Джорджія Грум вперше стали батьками.

У них народилася донька, про що повідомив представник пари. При цьому ім'я дитини він вважав за краще залишити в таємниці.

"Руперт Грінт і Джорджія Грум раді підтвердити, що у них народилася донька. Просимо поважати їх право на приватне життя в цей особливий час", - відповів представник акторів.

Варто уточнити, що про вагітність дівчини стало відомо лише в середині квітня. Спочатку пару помітили на вулиці в Лондоні, був виразно видний кругленький животик актриси. А потім новину, що закохані стануть батьками, підтвердив представник пари.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як відомо, Руперт Грінт і Джорджія Грум зустрічаються дев'ять років, тим не менше зв'язувати себе узами шлюбу вони не планують. У 2019 році їх запідозрили у весіллі, але чутки так і не підтвердилися.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, хлопчик, "який вдома" – Гаррі Поттер повертається на екрани з приємним сюрпризом.

Як повідомляв портал Знай.uа, дивна зачіска і ніяких соцмереж – як виглядає новий хлопець Емми Уотсон.

Також портал Знай.uа писав, як виглядають дорослі зірки "Гаррі Поттера" 20 років потому, вражаючі фото.