Найкраща вчителька України опублікувала зворушливе послання до своїх учнів, за якими сумує.

Вчителька англійської та української мов з Мелітополя, минулорічна переможниця Global Teacher Prize Ukraine Наталя Кідалова, опублікувала в мережі зворушливе послання до учнів, за якими сумує на карантині, та підтримала їх в ізоляції.

"Переглядала фотографії "з ваших вікон" та читала, чим ви займаєтеся під час карантину — і так тепло стало на душі, так щемливо й радісно! Ми зараз далеко, але ніби й разом. Через екрани наших гаджетів ми познайомились із домашніми улюбленцями одне одного, разом милувалися квітучими деревами й краєвидами, побували на риболовлі та готували на кухні піцу. Дякую вам за це", - звернулась вчителька до своїх учнів.

За словами Наталі Кідалової, вона розуміє, як школярам складно навчатися онлайн, як вони переймаються, чи все правильно роблять.

Наталя Кідалова, фото Facebook
Наталя Кідалова, фото Facebook

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Вчителька завірила учнів, що вона їм повністю довіряє і назвала їх супергероями.

"Я хочу, щоб ви знали: ви все робите правильно і все встигаєте! Комусь потрібно більше часу, комусь — менше, у кожного свій темп — і це абсолютно нормально. Ви не зобов’язані бути найкращими, вивчити всю програму чи досягнути неймовірних академічних висот на карантині. Найголовніше, чого ви зараз навчаєтесь — це вміння вчитись самостійно. Це знадобиться вам усе життя. Ви чудово справляєтеся, і ви вже — справжні супергерої та супергероїні! Я пишаюся вами", - написала Наталя Кідалова.

Вчителька зізналась, що дуже сумує за своїми учнями:

"Ви пишете, як скучили за друзями, за однокласниками й вчителями, за нашою школою. Відкрию секрет: наш затишний кабінет зараз не такий затишний. Чому? Бо саме ви робили його живим, шумним і сонячним вуликом...
І я теж дууууже скучила за вами! Уявляю, яке свято ми влаштуємо, коли нарешті зустрінемося! А поки що — знаю точно, що все буде добре. Будь ласка, ніколи не сумнівайтеся в цьому. Якщо хочете, вважайте це завданням від мене на час карантину та на усе життя", - зворушливо звернулась вчителька до дітей.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Наталія Кидалова з міста Мелітополя Запорізької області отримала престижну нагороду, як кращий вчитель.

Як повідомляв портал Знай.ua, педагогам у зв'язку з карантином урізали зарплату

Також Знай.ua писав, завершення навчального року у Львові перенесли на 1 липня.