Відома російська Instagram-блогерша і поки ще дружина репера Джигана Оксана Самойлова часто радує публіку яскравими постами в соцмережі. Так, нещодавно модель опублікувала в мережі кумедне фото п'ятирічної дочки Леї, та поділилася своїми роздумами на тему завершення карантину.

Як видно, доньку Самойлова надягла цікавий образ, який користувачі порівняли з примадонною російської естради Аллою Пугачовою. Дівчинка позує в чорному платтячку з білим піджаком, на її ногах мамині туфлі на підборах. На голові дівчинки яскравий кучерявий парик і леопардова кепка, а на її обличчі яскравий макіяж. У підписі до кадру Оксана Самойлова написала: "У першу п'ятницю після карантину". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, дівчинку засипають компліментами і порівнюють з Пугачовою, деякі жартують, що Лея може відвести Галкіна.

Коментарі під постом Самойлової
Коментарі під постом Самойлової

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Джигана кинула дружина після зради з покоївкою, що буде робити мама чотирьох дітей.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що ідеальна Instagram-сім'я розпалася – знаменитий батько 4 дітей виявився наркоманом і "психом".

Також портал "Знай.ua" писав, про відому російську співачку обікрав власний чоловік і втік до колишньої.