Найманці Путіна вчергове порушили домовленості та "накрили" шквальним вогнем позиції українських героїв на Донбасі. Без жертв не обійшлося – 4 військовослужбовці отримали поранення і наразі госпіталізовані до лікарні.

Відповідна інформація з'явилася на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

"Збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібрів 120 мм та 82 мм, а також протитанкового ракетного комплексу, БпЛА, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Військові, фото: ЗСУ
Військові, фото: ЗСУ

Зокрема, свою активність ворог проявляв: неподалік Широкиного, біля Кам’янки, поруч з населеним пунктом Мар’їнка, біля Авдіївки, неподалік населеного пункту Піски, біля Оріхового та Кримського", - йдеться в повідомленні військових.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

В результаті, як відзначається, чотири військовослужбовці Об'єднаних сил отримали поранення. Щоправда, втрат зі свого боку зазнали й російські окупанти:

"За даними розвідки, українські військовослужбовці знищили одного російського окупанта та ще двох поранили", - підкреслюється в штабі ООС.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ЗСУ накрили злочинний "клан" бойовиків на Донбасі – наркотики, пограбування та незаконна зброя.

Як повідомляв портал Знай.uа, путінські бойовики на Донбасі поплатилися за обстріл – герої ЗСУ ліквідували 2 окупантів.

Також портал Знай.uа писав, зустрічають ворога першими – в ЗСУ показали видовищні кадри мощі українських піхотинців.