На честь Дня Перемоги - як називають свято в Росії - у північного сусіда твориться справжній - як охрестили в соцмережах - победобесие. Всі, хто до війни не має ні найменшого відношення, надягають медалі і хваляться перемогами.

Так у соцмережах звернули увагу на російського співака Олега Газманова, який хвалився предками, які брали участь у Другій світовій, повідомляє Знай юа.

Олег Газманов \\ фото Instagram
Олег Газманов \\ фото Instagram

Користувачі Twitter звернули увагу на кількість нагород у співака, який не має до перемоги у Другій світовій ніякого відношення. Тому в соцмережах розгорілися гарячі дискусії щодо походження нагород у співака.

Раніше Знай писав, що суботу, 9 травня, всі громадяни відзначають одне з найбільших свят – День Перемоги над нацизмом. Однак, незважаючи на заборони й необхідність дотримуватися обмеження, кияни масово йдуть в парк Вічної Слави на покладання. Так, біля Вічного Вогню в парку з кожною годиною зростає кількість квітів і місцевих жителів: молоді і літні, поодинці і сім'ями.

Також у парку Вічної Слави чергують медики. А всю територію періодично обробляють дезінфекторами чоловічки в помаранчевих захисних костюмах, які дбають про безпеку прибулих людей.

Знай повідомляв, що покупці почали зауважувати зникнення української продукції на полицях у супермаркетах. Замість вітчизняного товару виставляють імпортний, що не сховалося від очей українців і сильно обурило. Цього разу під "приціл" покупців потрапив популярний супермаркет АТБ. Відповідний знімок розмістив користувач Олександр на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Раніше Знай писав про те, що в Танзанії директора і керівника відділу забезпечення якості національної лабораторії охорони здоров'я країни відсторонили від роботи. А причиною цього стало виявлення коронавіруса в підставних зразках — серед них було машинне масло, папайя і плід хлібного дерева.

Отже, як зазначається, президент Танзанії Джон Магуфули заявив, що має сумніви щодо якості тестування, яке здійснює національна лабораторія охорони здоров'я. Тому провів експеримент, направивши до неї підставні зразки, яким приписали людські імена.