Джан Яман поки не найпопулярніший актор Європи. Тим не менш, про нього свою частку слави він вже отримав за участь у зйомках серіалу “Рання Пташка”, який популярний не тільки в європейських країнах та Туреччині, але і в державах колишнього СНД. Джан Яман не тільки знімається в кіно і веде адвокатську діяльність, але ще й знаходить час для підтримки прекрасної фізичної форми. Підтвердження він опублікував у своєму Instagram.

Яман виклав свіже відео, в якому він демонструє чудову розтяжку. На ролику видно, як він виконує ідеальний шпагат. При цьому складається враження, що це дається йому без особливих труднощів або ускладнень. Та і в цілому видно, що турецький актор перебуває в прекрасній формі.
Зараз Яман виглядає, як стереотипний герой американського бойовика другої половини XX століття. Дуже шкода, що зараз цей жанр практично втратив свою популярність, адже Джан цілком міг би стати новим Жан-Клодом ван Даммом або Сильвестром Сталлоне. Голлівуд б точно оцінив не тільки його хорошу акторську гру, але і відмінну фізичну форму.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під зовнішністю Джонні Деппа ховається дівчина: видео, яке загнало фанаток актора в глухий кут

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Джонні Депп отримує погрози від батька Ембер Херд, обіцяє пристрелити: "Виб'ю з нього все г*вно!"

Також Знай.uа" писав, що Джонні Депп потрапив у расистський скандал: дальніх родичів актора обурила назва