Кількість зареєстрованих безробітних в Україні за тиждень зросла на 25,9 тисяч, — до 431,9 тисяч осіб. Українці масово залишаються без роботи і без засобів для існування через карантин.

Про це заявили в Державному центрі зайнятості. Реальна ж кількість, за оцінкою прем'єра Шмигаля, може перевищувати 2 мільйони українців.

Щоб допомогти людям знайти заробіток Сергій Хорунжий завтра проведе безкоштовний прямий ефір на каналі на якому покаже, як заробляти віддалено в Україні, не залежно ні від кого, від 50$ в день чесно і легально, своїм навиком інтернет-трафіку, приділяючи 1-2 години в день.

Пошук роботи, нові вакансії, ілюстративне фото: pixabay.com
Пошук роботи, нові вакансії, ілюстративне фото: pixabay.com

Стрімке зростання безробіття і, відповідно, збідніння населення загрожує значними соціальними потрясіннями. Уряд розраховує, що програма широкого залучення безробітних до роботи на об’єктах «Великого будівництва» врятує ситуацію, принаймні, суттєво знизить критичну масу таких людей.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у МОЗ опублікували нові правила після пом'якшення карантину 11 травня.

Як повідомляв портал Знай.ua, перш ніж іти в аптеку, знайдіть потрібний препарат в інтернеті

Також Знай.ua писав, в Україні за добу 504 нових хворих на коронавірус, 21 померли