Мер'єм Узерлі – європейська і турецька актриса, що прославилася виконанням головної ролі у рейтинговому серіалі "Величне століття". Артистці вдалося настільки яскраво втілити на екрані образ Хюррем-султан, що вже на наступний день після виходу серіалу вона прокинулася знаменитою. Зараз її знають і в Європі, і в країнах Азії, вона улюблена і на теренах пострадянського простору.

Тепер в актрисі складно впізнати горду Хюррем-султан – вона зробила пластику обличчя, змінила зачіску і здорово схудла. На свіжих фотографіях в Instagram Мер'єм Узерлі виглядає досить свіжо і стильно. Акторка показала кілька милих кадрів з нової фотосесії, на яких позує в скромному образі. На ній темне коротке плаття з квітковим візерунком, яка оголила плечі і декольте. Волосся актриси зібрані в акуратну зачіску, а на її обличчі легкий макіяж, вона не дивиться в камеру і ніби про щось задумалася. Фоловерів у захваті від нових фото зірки, її засипають компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі ошелешила фанатів новим образом.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка серіалу "Величне століття" Халіт Ергенч зробив з першою дружиною заради другої.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.