Близько 20 років тому на екрани вийшла багатосерійна бразильська мелодрама "Клон". Серіал став популярним далеко за межами країни. Мільйони людей по всьому світу стежили за історією кохання головних героїв Лукаса і Жади. Мало хто знає, але в житті виконавець ролі Лукаса Мурільо Бенисиу і Джованна Антонеллі теж були парою, більш того, у них навіть є спільна дитина. Але після виходу "Клона" пара розлучилася". То як же тепер виглядає 48-річний бразильський Бандерас" Бенисиу?

Важко уявити, про що ще міг мріяти син керуючого Банку Бразилії. Але Мурільо хотів слави і домігся свого. Бенисиу навіть запрошували в Голлівуд, де він знявся з Пенелопою Крус. Проте світову славу йому, звичайно, принесла головна роль в серіалі "Клон". До речі, саме в Голлівуді Бенисиу прозвали бразильським Бандерос.

Актор продовжує зніматися в серіалах і фільмах досі. Однією з найгучніших робіт, яка здобула величезну популярність, став серіал "Проспект Бразилії", в якому Мурільо зіграв зі своєї екранної дочкою "Клона" (і коханої у реальному житті) Деборою Фалабелой.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка серіалу "Клон" оригінально привітала дівчаток-іменинниць.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка серіалу "Клон" зробила гаряче фото, щоб заткнути всіх.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка серіалу "Клон" приголомшила мережу зухвалим оголенням – "Мені сподобалося".