Протягом минулої доби в аеропорту "Бориспіль" українські прикордоники оформили на в'їзд майже 800 громадян. Всі люди, які повернулися з-за кордону, повинні відправитися на самоізоляцію на 14 днів.

"Загалом здійснено пропуск громадян з 5 спецрейсів - з Копенгагена, Аліканте, Мілана і 2 авіарейсів з Мадрида. Після приземлення прикордонники провели температурний скринінг пасажирів. Осіб з підвищеною температурою тіла не виявлено. Також жоден з пасажирів не скаржився на самопочуття", - йдеться в повідомленні відомства.

Аеропорт, фото: youtube
Аеропорт, фото: youtube

Українці, які перетнули кордон, встановили мобільний додаток "Дій вдома" та пообіцяли перебувати на самоізоляції за вказаними адресами. Один громадянин, що прибув із Копенгагена, відправився на обсервацію за визначеною адресою.

Аеропорт "Бориспіль",  скріншот: YouTube
Аеропорт "Бориспіль", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Вчора пасажиропотік через український кордон, порівняно з попередніми днями, був дещо збільшеним, кордон нашої країни на в'їзд і на виїзд перетнули майже 14 000 осіб", - додали в ДПСУ.

Нагадаємо, ″Перевірили температуру, паспорт і наявність додатку″ - у Борисполі приземлилися українці з Італії.

Як повідомляв портал Знай.ua, українські заробітчани зможуть повернутися до Польщі та Чехії, але за однієї умови.

Також Знай.ua писав, заробітчани ризикують не повернутися до Польщі і не тільки, Україна висунула ультиматум Європі.