Найманці Путіна поплатилися за постійні порушення режиму припинення вогню. Відповідна інформація з'явилася на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

Повідомляється, що силам ООС вдалося ліквідувати російський бронетранспортер на Донбасі, з якого бойовики "кошмарили" бійців ВСУ.

Відомо, що бронетранспортер з Росії був знищений ще 25 березня 2020 року, але відеоролик опублікували в соціальних мережах лише зараз.

Військові, фото: ЗСУ
Військові, фото: ЗСУ

"Збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібрів 120 мм та 82 мм, а також протитанкового ракетного комплексу, БпЛА, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

В результаті, як відзначається, чотири військовослужбовці Об'єднаних сил отримали поранення. Щоправда, втрат зі свого боку зазнали й російські окупанти:

"За даними розвідки, українські військовослужбовці знищили одного російського окупанта та ще двох поранили", - підкреслюється в штабі ООС.

За інформацією журналістів, ворожа військова техніка "кошмарила" бійців ЗСУ на маріупольському напрямку, але її знищили, ймовірно, точним пострілом з ракетного комплексу. В мережі також припустили, що БТР могли ліквідувати з допомогою БПЛА.

Користувачі потужно відреагували на публікацію і подякували захисників за ліквідовану ворожу машину і екіпаж.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

"Самовзорвался! Ми не порушували тишу..", "Слава Україні!", "Цікаве відео. Точне попадання з першого пострілу.Готовий таке дивитися хоч кожен день", "Може він сам вибухнув?", "Правильною дорогою йдете господа", "Смерть окупантам", "Не**й шастати", "Український безпілотник завис над БТРом як раз в момент коли йому заманулося вибухнути", - написали українці в коментарях під відеороликом.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ЗСУ накрили злочинний "клан" бойовиків на Донбасі – наркотики, пограбування та незаконна зброя.

Як повідомляв портал Знай.uа, путінські бойовики на Донбасі поплатилися за обстріл – герої ЗСУ ліквідували 2 окупантів.

Також портал Знай.uа писав, зустрічають ворога першими – в ЗСУ показали видовищні кадри мощі українських піхотинців.