Президент України Володимир Зеленський привітав українських матусь з міжнародним святом та закликав українців шанувати своїх неньок, які їх виростили та підтримували у найтяжчі часи.

Відповідний допис він оприлюднив на власній сторінці у Facebook.

"Перше слово, яке вимовляємо в житті. Мами віддають без останку всі свої сили від нашого першого подиху. Це вони цілують ніжки немовляти до того, як воно зробить перший крок. Вони міцно тримають за руку, коли вчимося ходити. Не ображаються. Ображаються, але продовжують нас любити. Ні за що, без причини, просто тому, що ми – їхні діти. До них ми йдемо у складні часи, щоб почути таке важливе "Все буде добро".

Зеленський, фото: Ян Доброносов
Зеленський, фото: Ян Доброносов

Телефонуйте своїй мамі кожного дня! Кажіть, як сильно любите її, кожного дня! Дякуйте їй кожного дня! А сьогодні, у День матері, знайдіть особливі слова. Щоб усмішка не сходила з обличчя найріднішої людини увесь день!", - написав він.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також Зеленський не забув і про свої найрідніших людей, яких також привітав з Днем матері:

"Я дякую своїй найріднішій матусі Риммі Володимирівні та коханій Олена Зеленська. Мені поталанило мати поруч двох жінок, яких я сміливо можу назвати найкращими мамами у світі. Щиро вітаю всіх матерів України! Будьте здоровими й завжди майте привід пишатися собою та своїми дітьми!", - підкреслив український лідер.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський і Єрмак екстрено повернулися з Луганщини в Київ і з 5 ранку зайнялися квітами.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський приїхав на кордон з Росією і звернувся до українців.

Знай.uа писав, прес-секретар Єрмака провела зустріч в ОП з порушеннями правил карантину.