Народний депутат від партії "Слуга народу" і заступник голови комітету Верховної Ради з питань бюджету Олександр Трухін задекларував цікаві подарунки від близьких людей. Відповідні зміни з'явилися в його електронній декларації.

В документі зазначено, що народний обранець 27 серпня 2019 року отримав в подарунок від мами і тата окремо по 11 мільйонів гривень. Причину такого щедрого подарунка нардепу, який складає 75% їх загального річного доходу, слуга народу не пояснив.

Крім того, "слуга народу" задекларував 100 земельних ділянок у Полтавській області, дві квартири в Дніпрі і Volkswagen Touareg, - все це 35-річному бізнесменові "подарував" його батько.

Раніше повідомлялося, що народний депутат від партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко внесла в свою електронну декларацію 150 мільйонів гривень. У поясненні було зазначено, що таку величезну суму політик отримала від американської компанії.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Тимошенко задекларувала, що 24 квітня 2020 року вона отримала еквівалент 148 мільйонів 345 тисяч 441 гривень від компанії Reid, Collins, Tsai LLP. Вид доходу – “компенсація шкоди, заподіяної політичними репресіями 2011-2014 років, отримана у США на стадії досудового врегулювання”. Інформацію про те, про якої компенсації йде мова і хто компенсував гроші Тимошенко, в публічних джерелах розшукати не вдалося. Пошуковик Google на момент цієї публікації (4 травня. – Ред.) не знаходить повідомлень у зв'язці слів “Reid, Collins, Tsai LLP” і “Україна” або прізвища “Тимошенко”, – зазначив Лещенко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тимошенко поповнила ряди жінок-олігархів.

Як повідомляв Знай. ua, Рудик з "Голосу" дала оцінку знищення медреформи.

Також Знай. ua писав, що НАБУ порушило кримінальну справу проти Венедиктової.