Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, але і український Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі. Так, в цей раз зоряна красуня кілька знімків з вечірнього променаду вулицями Києва.

На першому фото Леся зображена на красивій веранді серед густої зелені. На прогулянку вона вийшла в стильному вбранні – на ній чорні лосини і така ж кофтина, а поверх вона накинула модний бежевий плащ цікавого фасону, а на її ногах світлі туфельки. Волосся красуні розпущені і красиво укладені, а на її обличчі легкий макіяж і мила усмішка. На другому знімку Нікітюк в тому ж вбранні, але варто вже біля величезного панорамного вікна, за яким видно міський пейзаж. Фани в захваті від нових фото телеведучої, її засипають компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.