Житель Дніпра купив пів кілограму цукерок, курага в шоколаді, на подарунок в АТБ, а потім викинув їх у смітник. Причиною такого марнотратства став камінчик, який чоловік знайшов у цукерці. Змірявши камінчик, чоловік дізнався, що він розміром у один сантиметр, що, очевидно, небезпечно для споживання, адже може пошкодити зуби.

Цією подією чоловік поділився на сайті Отзовнік, на якому усі громадяни України можуть поділитись своїми вдалими і невдалими покупками, розповісти про небезпечні знахідки в їжі тощо.

"Купили в АТБ в Дніпрі на Зоряному в подарунок цукерки. Через карантин не вийшло передати. І слава Б-гу. Їмо самі. Зірвали джекпот. Сантиметровий снаряд пройшов по дотичній не заподіявши особливої шкоди. Але осад залишився.
Пів кіло цукерок відправляються відразу ж у відро для сміття", - йде мова у відгуку.

Фото otzovik.com
Фото otzovik.com

Чоловік закликає замислитись про якість товарів у магазинах АТБ і запевняє, що більше у цей магазин він ходити не буде, адже це небезпечно. Хоча ніхто з його родини не постраждав при споживанні цієї цукерки, коментатор переконує, що неприємне враження залишилось.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Співробітники АТБ відмовилися приймати е-паспорт покупниці, - "Не понімають в тих ваших телехвонах".

Як повідомляв портал Знай.ua, Киянин поскаржився на "надкушені" цукерки в АТБ, "сюрприз" від голодного пакувальника - несолодкі кадри.

Також Знай.ua писав, Не помаранчеві, а зелені – унікальні мандарини продавали в "АТБ", назріває скандал.